Ο "Τύπος Πειραιώς" μεταφέρθηκε πλέον σε νέα πλατφόρμα (www.typospeiraiws.gr). Σας περιμένουμε με μοντέρνα διάθεση.

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Φωνή λαού και ηγετών στο Παρίσι: “Nous sommes tous Charlie” - Μνημόσυνο για τα θύματα των συμμάχων - ΕΣΗΕΑ: Διημερίδα για την Επιθεώρηση - Τα "γαϊδούρια" - Αφιέρωμα: Εκλογές 2015

“Nous sommes tous Charlie”
ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ και ηγετών
ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ ΙΣΤΟΡΙΑ
3,7 ΕΚΑΤ.ΠΑΡΙΖΙΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
...όλα είναι συνειδητά

Με το σύνθημα «Είμαστε όλοι Charlie», περίπου 4 εκατομμύρια διαδηλωτές έκαναν χθες στο Παρίσι μέτωπο κατά του φόβου της τρομοκρατίας, αποτίοντας φόρο τιμής στους 17 ανθρώπους που σκοτώθηκαν στις επιθέσεις των τζιχαντιστών. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαδήλωση που έχει γίνει ποτέ στη Γαλλία και ίσως σε ολόκληρη την Ευρώπη
Όπως μετέδωσε το εγκυρότατο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο επίσημο απολογισμό, τουλάχιστον 3,7 εκατομμύρια άνθρωποι διαδήλωσαν σε ολόκληρη τη Γαλλία.
Στην ιστορική αυτή «πορεία ενότητας» έλαβαν μέρος και περίπου 50 ηγέτες και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι ξένων κρατών, ενώνοντας τις φωνές τους με το πλήθος των διαδηλωτών που κατέκλεισαν τους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.
Μεταξύ αυτών ήταν η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέηβιντ Κάμερον, ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι όπως και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στην πορεία έλαβαν μέρος επίσης ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούτ Αμπάς και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Η μεγαλειώδης πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 4 μ.μ. από την πλατεία της Δημοκρατίας και κατέληξε στην πλατεία του Έθνους στο Παρίσι.
«Είμαι Charlie, Εβραίος, Αστυνομικός», «Ελευθερία, Ισότητα, Σκιτσάρετε, Γράφετε», «Είμαι Μουσουλμάνος αλλά όχι Τρομοκράτης», ήταν μερικά από τα συνθήματα που αναγράφονταν στα πανώ.
Αντ. Σαμαράς: Είμαστε ενωμένοι με τους Γάλλους
«Η Γαλλία υπήρξε ένας φάρος ελευθερίας για ολόκληρο τον κόσμο και σήμερα είμαστε όλοι στο πλευρό της Γαλλίας. Είμαστε ενωμένοι μαζί με τους Γάλλους, σκεφτόμαστε το ίδιο ακριβώς πράγμα, δηλαδή την ελευθερία, τα ιδεώδη της Δημοκρατίας», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συμμετείχε στην πορεία. Επιπλέον είμαστε μαζί σας σε αυτή τη μάχη για την υπεράσπιση των δημοκρατικών ιδεωδών. Αυτό επιδιώκουμε, γι’ αυτό ήμασταν όλοι εδώ σήμερα. Αυτό που ζήσαμε ήταν καταπληκτικό», τόνισε ο Πρωθυπουργός μιλώντας σε Γάλλους δημοσιογράφους.
Εξέφρασε επίσης την ελπίδα να είναι η σημερινή ημέρα ένα νέο ξεκίνημα για την Ευρώπη και για τον κόσμο. «Το ελπίζω πραγματικά και πιστεύω ότι θα είναι», είπε.

Στο Ισραήλ οι κηδείες των τεσσάρων Εβραίων

Εν τω μεταξύ, πηγή της εβραϊκής κοινότητας της Γαλλίας ανακοίνωσε πως οι τέσσερις Εβραίοι θύματα του τζιχαντιστή Αμεντί Κουλιμπαλί κατά την επίθεση στο σούπερ μάρκετ «Κασέρ» της Πορτ ντε Βενσέν θα ταφούν την Τρίτη στο Ισραήλ.
«Οι τέσσερις οικογένειες αποφάσισαν να ενταφιάσουν τους νεκρούς τους στο Ισραήλ. Οι τέσσερις κηδείες θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Τρίτης στο κοιμητήριο του Όρους των Ελαιών» στην Ιερουσαλήμ, δήλωσε η ίδια πηγή.
«Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ανταποκρίθηκε στο αίτημα των οικογενειών των θυμάτων... και ζήτησε από τις αρμόδιες κυβερνητικές αρχές να βοηθήσουν στον “επαναπατρισμό” των σορών στο Ισραήλ», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο στην Ιερουσαλήμ.

Μνημόσυνο για τα θύματα των συμμάχων
Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και το δημοτικό συμβούλιο, τέλεσαν χθες επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του βομβαρδισμού της πόλης, την 11η Ιανουαρίου του 1944.
Μπροστά στο μνημείο των θυμάτων, στο Δημοτικό Νεκροταφείο «Ανάσταση», παρουσία εκπροσώπων των αρχών της πόλης καθώς και συγγενών των θυμάτων, ο κ. Μώραλης, κατέθεσε στεφάνι και αναφερόμενος στην ομιλία του στο τραγικό γεγονός του Βομβαρδισμού, είπε μεταξύ άλλων:
«Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα τιμής και μνήμης για τα εκατοντάδες θύματα της πόλης, τους εκατοντάδες συμπολίτες μας, που πριν 71 χρόνια, έχασαν άδικα τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού των συμμαχικών δυνάμεων.
Η 11η Ιανουαρίου 1944, για τον Πειραιά ήταν το βαρύτερο τίμημα του πολέμου.
Απροσδιόριστος ο αριθμός, αλλά σίγουρα πολλές εκατοντάδες άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και από την επόμενη ημέρα χιλιάδες Πειραιώτες εγκατέλειψαν την κατεστραμμένη από τους βομβαρδισμούς πόλη, για να εγκατασταθούν στην Αθήνα, διαρρηγνύοντας τον κοινωνικό ιστό, αφήνοντας πίσω μεγάλες ανοιχτές πληγές. Άνθρωποι που θυμούνται, μιλούν για το κόκκινο πέπλο φωτιάς και καπνού που σκέπαζε ολόκληρο τον Πειραιά. Χαρακτηριστικά ο τύπος της εποχής έγραφε: “Επλήγη ο πνεύμων και η καρδιά της πόλεως”.
»Η νέα Δημοτική Αρχή, όπως και κάθε προηγούμενες φυσικά, μαζί με τους συγγενείς των θυμάτων αλλά και μαζί με όλες και όλους τους Πειραιώτες, διατηρεί άσβεστη την ιστορική μνήμη και με σεβασμό σε αξίες και αρχές, τιμά σήμερα την μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα, πληρώνοντας με το χειρότερο τρόπο το τίμημα του πολέμου. Ας είναι αιώνια η μνήμη τους»
Στην επιμνημόσυνη δέηση παραβρέθηκαν: Ο πρόεδρος του δ.σ. Γ. Δαβάκης, ο γ.γ. Β. Ταταρόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Α. Αργουδέλης και Π. Καλογερόγιαννης, η αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝ Στ. Αντωνάκου. Οι επικεφαλής των παρατάξεων Η. Κατσαφάδος και Αντ. Καλογερόγιαννης. Οι πρόεδροι της Β΄ και Ε΄ Κοινότητας Ευ. Αθανασίου και Ι. Βοϊδονικόλας αντίστοιχα, ο κοινοτικός σύμβουλος Ι. Αλιφραγκής, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, συλλόγων και σωματείων της πόλης, συγγενείς των θυμάτων και πλήθος κόσμου.



Το... φλουρί στο νέο Δικαστικό Μέγαρο!
Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στο θέμα των Δικαστηρίων του Πειραιά, τονίζοντας:
«Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνά η χώρα γενικότερα και η πόλη μας ειδικότερα, πιστεύω πως η ένωση δυνάμεων είναι αυτή που μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα. Μια ένωση δυνάμεων την οποία πετύχαμε στο θέμα των Δικαστηρίων. Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για τις παρεμβάσεις του, τον κ. Αρβανιτόπουλο, που ήταν Υπουργός, τους βουλευτές, όλων των κομμάτων, φυσικά τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου, τα Επιμελητήρια, τους εμπόρους. Όλοι εμείς, με μια κοινή στρατηγική, με επιχειρηματολογία, με μεθοδολογία, με πίεση, όταν χρειάστηκε, φέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το να παραμείνουν τα δικαστήρια στην πόλη μας.
»Αυτός είναι ο οδηγός της δημοτικής αρχής, θέλω να πιστεύω και για όλους, ότι η ένωση δυνάμεων μπορεί να αποφέρει αποτελέσματα, να επιτύχουμε τους στόχους μας και η πόλη να οδηγηθεί προς το καλύτερο.
»Εύχομαι λοιπόν, τη χρονιά που διανύουμε να ξεκινήσουν οι εργασίες στη Ράλλειο και τα αμέσως επόμενα χρόνια να αποκτήσει ο Πειραιάς ένα λειτουργικό, εμβληματικό Δικαστικό Μέγαρο, όπως αξίζει στην πόλη μας».

Διημερίδα για την Επιθεώρηση
από το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ
Το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της Ένωσης (1914-2014) οργανώνει διημερίδα με θέμα «Επικαιρότητα – Επιθεώρηση», που θα διεξαχθεί στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος) σήμερα 12 και αύριο 13 Ιανουαρίου, με ώρα έναρξης στις 4 μ.μ.
 Στη διημερίδα θα συμμετάσχουν:
 * Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λεονταρίτης, οι καθηγήτριες των θεατρολογικών σχολών των Πανεπιστημίων Αθήνας και Πάτρας Κωνστάντζα Γεωργακάκη και Λίνα Ρόζη.
 * Οι συντελεστές της επιθεώρησης Νίκος Καμπάνης, Φώτης Μεταξόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Θεοδοσιάδης, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Γιάννης Κακουλίδης, Μιχάλης Ρέππας, Γιώργος Κιμούλης, Υβόννη Μαλτέζου, Σταμάτης Φασουλής, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Μίνα Αδαμάκη.
 * Οι κριτικοί θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος, Γρηγόρης Ιωαννίδης, Δηώ Καγγελάρη.
 Συντονίζουν η Άννα Μιχαλιτσιάνου και ο Δημήτρης Μανιάτης.
 Γενικός συντονισμός διημερίδας: Ηρώ Τριγώνη.
Η διημερίδα θα κορυφωθεί με την παράσταση της Μάνιας Παπαδημητρίου «Επί+Επί» στο Πολιτιστικό Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» αύριο στις 9 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο.
Συντελεστές
Κείμενο- σκηνοθεσία: Μάνια Παπαδημητρίου
Επιμέλεια κειμένου : Ναταλία Μηνιώτη
Επιστημονικός σύμβουλος: Κωνστάντζα Γεωργακάκη
Ενορχήστρωση: Άρης Γραικούσης
Βίντεο: Ελένη Πολιτοπούλου
Φωτισμοί: Ανδρέας Μαυραγάνης
Παίζουν και τραγουδούν: Μάνια Παπαδημητρίου(κομπέρ)
Άρης Γραικούσης(πιάνο)
Μαριαστέλλα Τζανουδάκη(τραγούδι)
Θοδωρής Λυκουρόπουλος (βιολί)
Έκτακτες εμφανίσεις : Αγαπητός Μανδαλιός (απαγγελία)
Μαριέτα Σγουρδαίου (επιθεωρησιακό νούμερο)
και η Ευσταθία.



Γαϊδούρια!
Η φωτογραφία «μιλάει» μόνη της, για το συγκεκριμένο κρούσμα αυθαιρεσίας στο κέντρο του Πειραιά - εκεί όπου "απαγορεύεται" η κυκλοφορία των πεζών σε πεζόδρομους και πεζοδρόμια! Ας ελπίσουμε ότι θα παύσουν να αδιαφορούν οι αρμόδιοιγι' αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

21 κόμματα, 4 συνασπισμοί 
και ένας ανεξάρτητος αναμένουν έγκριση 
από τον Άρειο Πάγογια συμμετοχή στις εκλογές
Εικοσιένα κόμματα, τέσσερις συνασπισμοί κομμάτων κι ένας ανεξάρτητος δήλωσαν συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο για το πόσα κόμματα ή συνασπισμοί κομμάτων θα κατέλθουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές θα τον έχει το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου το οποίο θα προβεί στην ανακήρυξη των κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων.
Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσαν δηλώσεις συμμετοχής τα εξής 21 κόμματα:
1) Νέα Δημοκρατία (Αντ. Σαμαράς),
2) ΣΥΡΙΖΑ - Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (Αλ. Τσίπρας),
3) ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (Ε. Βενιζέλος),
4) Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή (Ν. Μιχαλολιάκος),
5) Κ.Κ.Ε. - Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Δ. Κουτσούμπας),
6) Κόμμα Φιλελευθέρων ( Εμμ. Καλλιγιάννης),
7) Τελεία - Απόστολος Γκλέτσος (Απ. Γκλέτσος),
8) Ο.Κ.Δ.Ε. - Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδος (3μελής διοικούσα επιτροπή),
9) Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (Γ. Παπανδρέου),
10) Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ. Τζαλαζίδης).
11) Κ.Ε.Α.Ν. - Κίνημα Εθνικής Αντίστασης (Ιππ. Σαββούρας).
12) ΕΕΚ –Τροτσκιστές - Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (Σαμπετάι Μάτσας),
13) Εθνική Ελπίδα (Γεώργ. Παπαδόπουλος),
14) ΛΑ.Ο.Σ. - Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (Γ. Καρατζαφέρης),
15) Ένωση Κεντρώων (Βασ. Λεβέντης),
16) ΕΛΚΣΙ- Ελληνικό Λευκό Κίνημα Σημερινής Ιδεολογίας (Ελ. Δανιηλίδης),
17) Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης (3μελής διοικούσα επιτροπή),
18) «ΡΟΜΑ»- Ριζοσπαστικό Ορθόδοξο Μέτωπο Αλληλεγγύης (Άγγ. Λιακόπουλος),
19) Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας ( Γ. Κόκκας),
20) Το Ποτάμι (Στ. Θεοδωράκης) και
21) ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ -Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Απελευθέρωση (Κων. Παπανικόλας).
Οι τέσσερις συνασπισμοί κομμάτων είναι:
1) Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) – Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής Επαναστατικής Κουμμουνιστικής Αριστεράς και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας και Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση—ΜΑΡΣ (κεντρική συντονιστική επιτροπή) και 3μελής διοικούσα επιτροπή),
2) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Μαρξιστικό-Λενινιστικό) – Μ.Λ. ΚΚΕ- Εκλογική Συνεργασία (4μελής διευθύνουσα επιτροπή),
3) Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά (Ν. Χρυσόγελος και Φωτ. Κουβέλης),
4) Ανεξάρτητοι Έλληνες Εθνική Πατριωτική Συμμαχία, Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας, Λευκό, Πυρίκαυστος Ελλάδα, Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, Ανεξάρτητοι Έλληνες (Πάν. Καμμένος)
Τέλος, δήλωση συμμετοχής κατέθεσε και ο Συνδυασμός Ανεξάρτητων Υποψηφίων «Αξιοπρέπεια» (Δ. Κλαπάκης).

Οι συνδυασμοί των κομμάτων σε Α’ και Β’ Πειραιά
Οι συνδυασμοί των κομμάτων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΧΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, ΠΟΤΑΜΙ) στην Α’ και Β’ Πειραιώς, έχουν ως εξής:
Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΔΟΥΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΝΟΝΗ). ΖΑΚΚΑ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ), ΡΕΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. ΡΟΥΣΣΟΥ ΖΩΗ, ΣΑΡΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΣΥΡΙΖΑ
ΓΕΝΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΑΓΟΣ), ΔΡΙΤΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΑΛΛΙΜΑΓΕΙΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΛΟΚΟΥΡΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ,
ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ), ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΠΑΣΟΚ
ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ    ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΚΗΣ         ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΡΥΔΗΣ    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΛΕΚΑΚΟΥ            ΜΑΡΙΑ, ΜΕΛΑΣ           ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ        ΑΡΓΥΡΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ            ΜΑΡΙΑ, ΠΕΤΡΕΛΛΗ     ΜΑΡΙΝΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΒΑΓΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΒΟΙΔΟΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ, ΠΡΩΙΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΚΟΥΖΗΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΟΥΛΙΑΝΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΛΕΝΗ, ΜΠΟΥΡΝΕΛΗ ΕΛΕΝΗ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΑΜΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΙΓΑΛΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΔΗΜΑΡ
ΓΕΡΟΚΩΣΤΑ ΝΤΙΝΑ, ΚΑΡΑΒΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΜΠΟΥΡΙΑΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΕΤΡΙΤΗ ΚΙΚΗ, ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΤΖΑΝΕΤΟΥΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΤΣΙΑΛΤΑ ΣΟΦΙΑ

ΚΚΕ
ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΖΑΜΠΕΤΑ ΈΛΣΑ, ΚΥΖΙΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΛΕΑΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΝΤΟΥΝΙΑΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΞΕΚΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΣΙΜΠΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ

ΠΟΤΑΜΙ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ, ΧΛΟΗ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗΣ

Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΚΑΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΖΑΧΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΑ), ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΓΑΡΟΥΦΑΗΛ (ΦΑΗΛΟΣ), ΚΡΙΤΣΙΔΗΜΑ ΕΛΕΝΗ, ΜΑΚΡΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΤΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΟΥΡΣΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ
ΒΑΜΒΑΚΑ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ), ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ), ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΝΙΝΑ), ΚΥΛΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ), ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΦΡΑΓΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ (ΛΙΑ), ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΣΟΚ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ            ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΒΟΤΣΗΣ   ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΛΠΑΚΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΚΑΜΜΑΣ Π ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ            ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΒΟΤΣΗΣ   ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΚΑΛΠΑΚΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΚΑΜΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ,     ΚΑΨΗΣ            ΠΑΝΤΕΛΗΣ,    ΚΟΣΜΙΔΟΥ      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,   ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,       ΦΩΤΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ  ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ     ΠΑΝΤΕΛΗΣ,     ΚΟΣΜΙΔΟΥ      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,           ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ            ΙΩΑΝΝΗΣ, ΦΩΤΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ       

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΓΚΙΟΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΛΕΣΙΩΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΜΑΡΟΥΠΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΜΑΥΡΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΝΤΑΛΛΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΧΑΤΖΗΧΡΥΣΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ, ΧΡΥΣΑΓΗ ΑΡΓΥΡΩ, ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΛΑΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΠΑΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΣΑΛΟΥΦΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΣΜΠΟΥΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΤΣΕΠΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΑΔΙΑΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ

ΔΗΜΑΡ
ΑΔΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΕΦΗ, ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΛΤΕΖΗ ΑΝΝΑ, ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ ΧΑΡΗΣ, ΤΡΑΙΦΟΡΟΥ ΕΛΙΝΑ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΚΕ
ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΡΟΚΟΥ ΚΑΤΙΑ, ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ, ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΞΟΥΡΑΦΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΑΚΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΤΟΥΣΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΟΤΑΜΙ
ΌΛΓΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΕΟΜΠΙΛΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου