Ο "Τύπος Πειραιώς" μεταφέρθηκε πλέον σε νέα πλατφόρμα (www.typospeiraiws.gr). Σας περιμένουμε με μοντέρνα διάθεση.

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Τέλος η "σαπίλα" του ποδοσφαίρου! - Μώραλης για τον φίλαθλο του Εθνικού



Τέλος η “σαπίλα” του Ποδοσφαίρου!
– Δήλωση Μώραλη για τον τραυματία φίλαθλο του Εθνικού

Μετά από αυτό το κακό που συνέβη στην Κρήτη, με θύμα τον Πειραιώτη «εθνικάρα», αλλά και το ίδιο το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, πρέπει από... χθες να ξεκινήσει ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο και πρώτ’ απ’ όλα να παύσει αυτό το... «αυτοδιοίκητο» για την ΕΠΟ.

Χθες στην Αλικαρνασό, αύριο πού;

Χθες ο διαιτητής νοιαζόταν «να τελειώσουμε το ματς», ενώ ο γιατρός που αδυνατούσε, όπως φάνηκε, να βοηθήσει τον τραυματία, τα παράτησε όλα και... πανηγύριζε όταν η τοπική ομάδα πέτυχε γκολ!

Αύριο τι θα συμβεί με... άλλον διαιτητή και άλλον... γιατρό;

Το «δε βαριέσαι» σε κάθε τέτοια περίπτωση βλάπτει σοβαρά την κοινωνία και όταν ακούς τον πλοιοκτήτη και ιδιοκτήτη του Εθνικού Αλέξη Αγγελόπουλο να λέει «Ευτυχώς που χάσαμε!», είναι να σκύβει το κεφάλι από ντροπή κάθε παράγων του Ποδοσφαίρου μας.

Είναι ντροπή, να έχει καταντήσει αυτό το θαυμάσιο άθλημα και μοναδικό θέαμα, στίβος για απωθημένα και συμφέροντα.

Είναι κρίμα, να γινόμαστε -σε τακτά χρονικά διαστήματα- ρεζίλι διεθνώς, επειδή έτσι το θέλουν κάποιοι τύποι, που έχουν την «ασυλία» να δρουν ανενόχλητοι και υπεράνω των νόμων.

Η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι αυστηρή σχετικά με αυτό το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα.

Αυτό ζητεί και ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου στον αγώνα Ηρόδοτου - Εθνικού. Είπε:

«Θα ήθελα να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στον φίλαθλο της ομάδας του Εθνικού Πειραιώς, ο οποίος, όπως πληροφορούμαστε, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους οικείους του, αλλά και στην αθλητική οικογένεια του Εθνικού, του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας.

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του Ηροδότου στην Κρήτη, δεν τιμούν το ποδόσφαιρο. Η βία δεν έχει θέση στον αθλητισμό. Ελπίζω σύντομα οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».



Υλοποιείται η προβλήτα Κρουαζιεροπλοίων
- Έργο προϋπολογισμού 120 εκ. ευρώ  - Συμμετοχη ΕΕ με 95%


Στο δρόμο της υλοποίησης μπήκε ένα σημαντικό κρίσιμο έργο υποδομής που, όπως υποστηρίζει η διοίκηση του ΟΛΠ, θα συμβάλει αποφασιστικά στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην γενικότερη ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στην Ελλάδα.
Σε σύσκεψη του υφυπουργού Ανάπτυξης Οδ. Κωνσταντινόπουλου, του προέδρου του ΟΛΠ Γ.Ανωμερίτη και στελεχών της Περιφέρειας Αττικής, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του Τεχνικού Συμβούλου για το έργο της κατασκευής της Nέας Προβλήτα Κρουαζιέρας στο Λιμάνι του Πειραιά, με αρχικό προϋπολογισμό 120 εκ. ευρώ, που συγχρηματοδοτείται από την Ε.Ε. σε ποσοστό 95%.



Έκθεση “Transtec ‘14” από τα “Ποσειδώνια” στην Αγία Πετρούπολη (1-3/10)

Tα Ποσειδώνια, έχοντας μακροχρόνια συνεργασία με τις Transtec Neva Exhibitions και Dolphin Exhibitions, διοργανωτές των διεθνών ναυτιλιακών εκθέσεων TRANSTEC και NEVA που πραγματοποιούνται στην Αγία Πετρούπολη από το 1990, ανέλαβαν τον προγραμματισμό της συνεδρίας "The Baltic and the Black Sea - the main directions for the development of the cruise market in Russia and Eastern Europe" που θα ασχοληθεί με τη βιομηχανία και ανάπτυξη της κρουαζιέρας στη Ρωσία και γενικότερα στην Ανατολική Ευρώπη τα επόμενα χρόνια.

Τα Ποσειδώνια έθεσαν τη συνεδρία αυτή στην Αγία Πετρούπολη για την κρουαζιέρα υπό την αιγίδα τους και ως CLIA Executive PARTNER είναι υπεύθυνα για την διαμόρφωση του

προγράμματος αλλά και την συμμετοχή των εκπροσώπων της διεθνούς βιομηχανίας κρουαζιέρας στο συνέδριο. Η συνεδρία έχει την υποστήριξη της Ρωσικής Ένωσης Τουριστικής Βιομηχανίας (Russian Union of Travel Industry) και του Συνδέσμου Εφοπλιστών Επιβατηγού Ναυτιλίας Αγίας Πετρούπολης (St. Petersburg Association of Passenger Shipowners).

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν κρατικοί οργανισμοί της Ρωσίας, μεγάλες εταιρίες κρουαζιέρας και προορισμοί, λιμάνια και σημαντικοί φορείς της βιομηχανίας της κρουαζιέρας, με σκοπό να εξετάσουν με ποιο τρόπο οι χώρες της περιοχής θα μπορέσουν να ενισχύσουν τις εθνικές τους οικονομίες προσελκύοντας τουρισμό υψηλού εισοδηματικού επιπέδου και να ενθαρρύνουν την διεθνή συνεργασία όλων των φορέων με σκοπό την αξιοποίηση νέων επενδυτικών ευκαιριών σeπεριοχές της Βαλτικής, της Κασπίας θάλασσας και της Μαύρης Θάλασσας. Η Transtec διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ρωσικού υπουργείου Μεταφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου