Ο "Τύπος Πειραιώς" μεταφέρθηκε πλέον σε νέα πλατφόρμα (www.typospeiraiws.gr). Σας περιμένουμε με μοντέρνα διάθεση.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΕΣΕΕ: Ανοικτή επιστολή Κορκίδη προς τους πολιτικούς αρχηγούς - Η κρουαζιέρα “εισέρχεται” και στην Ελλάδα! - Επιχειρηματίας χωρίς όνομα η φιλάνθρωπος των Καμινίων - Κλιμάκωση κινητοποιήσεων προαναγγέλλουν οι λιμενεργάτες - Μετά την Κέρκυρα, κάθε λιμάνι και… υδατοδρόμιο! - Με 6.500 δέματα αγάπης οι ευχές του Σεραφείμ

ΜΝΗΜΗ JOE COCKER - ΚΛΙΚ >> ΕΔΩ
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
προς τους πολιτικούς αρχηγούς
ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΟΥΕΙ 
ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 
ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ 
ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ 
ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
Β. Κορκίδης«Σας καλούμε μέχρι το τέλος του έτους 
και πριν την τελευταία ψηφοφορία, να εξαντλήσετε 
όλες τις πιθανότητες εξεύρεσης πεδίου εθνικής συνεννόησης»

«Αξιότιμοι Κύριοι,
Οι άνθρωποι της αγοράς, κρατώντας στάση αναμονής αλλά και υπομονής, εκλαμβάνουμε τη διαδικασία των δύο πρώτων ψηφοφοριών για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι οποίες άλλωστε απαιτούν τη θετική ψήφο 200 βουλευτών, ως "τεστ" καταμέτρησης των πολιτικών δυνάμεων στη Βουλή και περιμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα της τρίτης και κρίσιμης ψηφοφορίας, που θα καθορίσει τις εξελίξεις.
Στην παρούσα κρίσιμη συγκυρία για το μέλλον της χώρας μας, η πλειονότητα των μικρομεσαίων, αν και έχουμε υποστεί τα πιο επώδυνα μέτρα και τις μεγαλύτερες απώλειες ως πολίτες του τόπου μας, εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε ότι η προσφυγή σε πρόωρες εθνικές εκλογές για τέταρτη φορά, μέσα σε μία πενταετία και μάλιστα υπό την ασφυκτική πίεση της δίμηνης παράτασης του ελληνικού προγράμματος, πρέπει να αποφευχθεί.
Χωρίς πρόθεση προϊδεασμού και με σεβασμό στο ελληνικό Κοινοβούλιο, σε αντίθεση με ορισμένους εκπροσώπους του, αλλά κυρίως έχοντας απόλυτη αίσθηση των κινδύνων που εγκυμονούν, σας επισημαίνουμε, ότι εάν δεν επικρατήσει σύνεση και δεν επανέλθει η ηρεμία στην αγορά το συντομότερο, τότε οι οικονομικές συνέπειες, με πολιτικές ευθύνες, θα είναι δραματικά επιζήμιες για την επιχειρηματικότητα της χώρας.
Ήδη, από τις αρχές Δεκεμβρίου, όταν ανακοινώθηκε η επίσπευση της Προεδρικής Εκλογής, άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες αρρυθμίες στην ελληνική αγορά, με αποτέλεσμα τη μείωση της καταναλωτικής δαπάνης, που φθάνει το 6-8% σε σχέση με τον περυσινό Δεκέμβριο, ενώ οι ξένοι προμηθευτές άρχισαν να απαιτούν από τις ελληνικές εισαγωγικές επιχειρήσεις να τους προκαταβάλουν το συνολικό αντίτιμο για τις νέες παραγγελίες του 2015.
Η σημερινή μοιραία Βουλή, βρίσκεται μπροστά στην αυστηρή κρίση του ελληνικού λαού, αλλά και απέναντι σε δικές της δυσκολίες, αδυναμίες, παθογένειες και ελλείψεις. Οι περισσότεροι βουλευτές εγκλωβισμένοι, καλούνται να επιλέξουν, είτε την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την ολοκλήρωση μιας δύσκολης πορείας ενός επώδυνου προγράμματος, είτε δηλώνοντας "παρών" την προσφυγή στις κάλπες, με όποια αβεβαιότητα αυτό συνεπάγεται.
Επειδή, όμως, πιστεύουμε ότι κάθε Έλληνας, ακόμα και στο προσωποπαγές πολιτικό σκηνικό, τις κρίσιμες στιγμές βγάζει τον καλύτερο εαυτό του, ζητάμε η τελική σας στάση να εκφραστεί ως ψήφος υπέρ της χώρας μας, ως απόφαση υπεράσπισης του Συντάγματος και σεβασμού στους θεσμούς. Είναι άλλο φόβος και άλλο ευθύνη, είναι άλλο επιφύλαξη και άλλο απόφαση με βάση το "Γενικό Συμφέρον".
Σας καλούμε μέχρι το τέλος του έτους και πριν την τελευταία ψηφοφορία, να εξαντλήσετε όλες τις πιθανότητες εξεύρεσης πεδίου εθνικής συνεννόησης, ώστε να επέλθει εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ως αποτέλεσμα γενναίας πολιτικής συναίνεσης, αξιοπρέπειας, σοβαρότητας, δημοκρατικής έκφρασης και πάνω απ’ όλα ενός ηχηρού μηνύματος ενότητας στο εξωτερικό.
Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, σας εκφράζουμε την έκκλησή μας, να σεβαστείτε τις μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού, να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων με αίσθημα ευθύνης και στις δύσκολες αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε, σας ευχόμαστε να γράψετε ιστορία, αντί να σας γράψει η ιστορία.
Καλά Χριστούγεννα».


Η κρουαζιέρα “εισέρχεται” και στην Ελλάδα!
Πραγματοποιήθηκε χθες η διευρυμένη σύσκεψη για την αναπτυξιακή προοπτική της κρουαζιέρας που συγκάλεσαν τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου από κοινού ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.
Βασικός σκοπός της ευρείας σύσκεψης ήταν ο διάλογος με όλους τους φορείς που σχετίζονται με την κρουαζιέρα, καθώς και η χάραξη μιας κοινής και ενιαίας στρατηγικής, απέναντι σε έναν τομέα που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της Εθνικής Οικονομίας.
Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, συμμετείχαν όλοι οι θεσμικοί φορείς του τουρισμού και του θαλασσίου τουρισμού, οι διοικήσεις των Οργανισμών Λιμένων, εκπρόσωποι όλων των εταιρειών κρουαζιέρας, οι διοικήσεις των λιμένων κρουαζιέρας, καθώς και στελέχη του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Προβαίνοντας σε δηλώσεις ο κ. Βαρβιτσιώτης, μεταξύ άλλων είπε:
«Η φετινή χρονιά ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την κρουαζιέρα. Είχαμε μία αύξηση 13%, ενώ ακόμη και σήμερα έχουμε κρουαζιερόπλοια σε διάφορους προορισμούς στη χώρα και, ιδιαίτερα στον Πειραιά. Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά για να αυξήσουμε τους προορισμούς, να αυξήσουμε τα κρουαζιερόπλοια που προσεγγίζουν και, βέβαια, να αυξήσουμε και να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη. Θέλω να ευχαριστήσω την Υπουργό Τουρισμού γιατί με την προσπάθεια που έχει κάνει, έχει ανατρέψει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, έχει προβάλλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και βρίσκεται δίπλα σε όλους τους φορείς του θαλασσίου τουρισμού και τις ζωντανές ανάγκες που έχουν για την ανάπτυξη αυτού του κλάδου».
Η δε υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, αφού αναφέρθηκε σε «πάρα πολλά χρόνια αδράνειας» επεσήμανε: «Στη σύσκεψη για την κρουαζιέρα, είδαμε πώς μπορεί η Ελλάδα, κρατώντας και διατηρώντας τη φυσιογνωμία του τοπίου και την ιδιαιτερότητα που έχουν τα νησιά μας και οι θαλάσσιες περιοχές της χώρας μας, να αναπτύξει περαιτέρω την κρουαζιέρα η οποία, θέλω εδώ να σημειώσω, μετριέται χωριστά στα εξαιρετικά αποτελέσματα που είχαμε στον τουρισμό».

Κάλεσμα “κορυφής” 
κάνει από το “Κανάλι-1” ο Γ. Σούρλας
Να τοποθετηθούν σχετικά με το εθνικό θέμα της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας καλεί, μέσω του “Καναλιού-1” ο γ.γ. Διαφάνειας Γιώργος Σούρλας, τους δύο πρώην Προέδρους της Δημοκρατίας κ.κ. Στεφανόπουλο και Σαρτζετάκη, καθώς και τους επτά πρώην Πρωθυπουργούς της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, είπε:
«Αυτή τη χρονική περίοδο που κορυφώνεται η αγωνία του ελληνικού λαού για το μέλλον της χώρας, επιβάλλεται εθνική συνεννόηση, να προταχθεί το εθνικό συμφέρον έναντι του κομματικού και των όποιων άλλων επιδιώξεων.
Ο Πρωθυπουργός με διάγγελμα του εξέφρασε τις ανησυχίες του και προέβη σε συγκεκριμένες προτάσεις, για να υπάρξει ομαλή πορεία της χώρας.
Ενώπιον αυτής της κατάστασης, επιτακτική προβάλλει η ανάγκη, οι πολιτικοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ήρθε η ώρα να τοποθετηθούν οι δύο πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας και οι επτά πρώην Πρωθυπουργοί».

Επιχειρηματίας χωρίς όνομα 
η φιλάνθρωπος των Καμινίων
Επιχειρηματίας που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που διατέθηκαν σε αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας.
Η διανομή πραγματοποιήθηκε χθες από το Δήμο Πειραιά στο κλειστό Γυμναστήριο Καμινίων από τις 10.00 π.μ. έως 14.30 μ.μ., έτσι ώστε οι συνάνθρωποί μας να περάσουν όσο γίνεται πιο ανθρώπινα τις γιορτινές αυτές ημέρες.
Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Τέτοιου είδους πράξεις μάς χαροποιούν και μας συγκινούν ιδιαίτερα. Δείχνουν τη διάθεση αλληλεγγύης για όσους μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Η δημοτική μας Αρχή επικροτεί και ενθαρρύνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες».

Διαμαρτυρία για ευνοϊκή τροπολογία για τα ΚΤΕΛ
Η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ), ως ο δευτεροβάθμιος φορέας εκπροσώπησης των τουριστικών λεωφορείων της χώρας – καλεί την υπουργό Τουρισμού κυρία Κεφαλογιά
ννη αλλά και τον υπουργό Μεταφορών κύριο Χρυσοχοΐδη να αποσύρουν άμεσα την απαράδεκτη εκπρόθεσμη τροπολογία στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος «Πράξεις εισφοράς σε γη και σε χρήμα – ρυμοτομικές απαλλοτριώσεις και άλλες διατάξεις», με την οποία εκχωρείται εν κρυπτώ έργο των τουριστικών λεωφορείων στα ΚΤΕΛ, εξυπηρετώντας προφανώς συγκεκριμένες σκοπιμότητες. Την ίδια στιγμή αποκλείονται τα τουριστικά λεωφορεία από την μελλοντική απελευθέρωση των υπεραστικών γραμμών της χώρας, ακυρώνοντας στην πράξη τον ψηφισθέντα Νόμο 4199/2013, που αποτελούσε πέραν του αυτονόητου και μνημονιακή υποχρέωση (εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ).
Η συγκεκριμένη τροπολογία ουδέποτε ζητήθηκε από τον κλάδο και ουδέποτε τέθηκε υπόψη του προς διαβούλευση, ακριβώς διότι αποσκοπεί στην υφαρπαγή του έργου των τουριστικών λεωφορείων από τα ΚΤΕΛ, τα οποία ήδη παρανόμως το υποκλέπτουν και με αυτό τον τρόπο επιδιώκεται η νομιμοποίησή τους μέσα σε μία νύχτα. Το γεγονός δε ότι δεν συμπεριλήφθη σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Μεταφορών που μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ψηφίστηκε αλλά κατατέθηκε ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ σε σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος μόλις χθες, επιβεβαιώνει την κοινή απόπειρα των δύο συναρμόδιων Υπουργών Τουρισμού και Μεταφορών κρυφά και βάσει οργανωμένου σχεδίου να εξυπηρετήσουν ρουσφετολογικά την κομματική τους βάση.
Κυρία υπουργέ Τουρισμού, σας καλούμε να αποσύρετε σήμερα την εν λόγω τροπολογία και να μην συνδέσετε τις τελευταίες ώρες της θητείας σας με μία μαύρη σελίδα για τον κλάδο των τουριστικών γραφείων και τουριστικών λεωφορείων, η οποία θα σας συνοδεύει για πάντα. Σε αντίθετη περίπτωση παραιτηθείτε.

Κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων προαναγγέλλουν οι λιμενεργάτες
Αγωνιστικά «παρούσα», δηλώνει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ), με τη οποία χαιρετίζει τη συμμετοχή των εργαζομένων του Λιμανιού, στην απεργία και στην συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ:
«Χαιρετίζουμε την μαζική και δυναμική συμμετοχή των εργαζομένων του Λιμανιού, στην απεργία και στην συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας.
Η Κυβέρνηση, με διαδικασίες που νοθεύουν την Δημοκρατία, με μια τροπολογία που ψηφίστηκε από τα άδεια έδρανα της Βουλής, παρέδωσε την επέκταση της προβλήτας 3 στην Cosco. Αγνόησε ακόμα και τους ελάχιστους όρους του Ελεγκτικού Συνεδρίου, έβλαψε τα συμφέροντα του Δημοσίου και προήγαγε την επιχειρηματική θέση της Cosco.
Συνεχίζουμε τους αγώνες, κάτω από τις οποιαδήποτε πολιτικές συνθήκες, στο ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟ, στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ και ΝΟΜΙΚΟ επίπεδο. Ήδη, καταθέσαμε αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής κατά του Φιλικού Διακανονισμού, οι οποίες θα εκδικαστούν τους προσεχείς μήνες, (Φεβρουάριο – Μάιο) ενώ είναι ορισμένη η εκδίκαση στο ΣτΕ κατά της πώλησης των μετοχών.
Ταυτόχρονα, κλιμακώνουμε τις αγωνιστικές παρεμβάσεις, με την δημιουργία κοινωνικών συμμαχιών.
Οι αγώνες των εργαζομένων στα Λιμάνια, έχουν καταγράψει μια ισχυρή παρακαταθήκη, απέναντι στην μεθοδευμένη ολοκληρωτική ιδιωτικοποίηση του Λιμανιού του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης και των άλλων Λιμανιών.
Θα εντείνουμε τον ΑΓΩΝΑ, κατά της πώλησης του 67% του μετοχικού κεφαλαίου, στον Ο.Λ.Π στον Ο.Λ.Θ καθώς και σε κάθε μορφής ιδιωτικοποίησης στα Λιμάνια.
Θα είμαστε αγωνιστικά και κινηματικά παρόντες, απέναντι στα υπονομευτικό σχέδιο τους κατά των Λιμανιών».


Μετά την Κέρκυρα, κάθε λιμάνι και… υδατοδρόμιο!
Μετά την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης προχθές, από τα υπουργεία Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων και Ναυτιλίας & Αιγαίου, για τη λειτουργία του Υδατοδρομίου στην Κέρκυρα, τα "Ελληνικά Υδατοδρόμια", γνωστοποιούν ότι
στο άμεσο πρόγραμμα, είναι η δημιουργία 15 υδατοδρομίων σε:
Παξούς (ιδιοκτησίας του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας), Ερείκουσας (ιδιοκτησίας του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας), Οθωνούς (ιδιοκτησίας του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας), Πάτρας (ιδιοκτησίας του Οργανισμού Λιμένος Πάτρας), Ρέθυμνο (ιδιοκτησίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου), Λαύριο (ιδιοκτησίας του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου), Ηράκλειο (ιδιοκτησίας του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου), Λίμνη Βεγορίτιδας (ιδιοκτησίας Δήμου Αμυνταίου), Ραφήνα (ιδιοκτησίας του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας), Χερσόνησος (ιδιοκτησίας του Δημοτικού Λ. Τ. Χερσονήσου Κρήτης), Σίφνος (ιδιοκτησίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σίφνου), Πόρος (ιδιοκτησίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πόρου), Χανιά (ιδιοκτησίας του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων), Κατάκολο (ιδιοκτησίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου) και Ίος (ιδιοκτησίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ίου).

Μοναδική συναυλία στο προαύλιο του Δημοτικού
Μοναδικές μουσικές στιγμές έζησαν οι Πειραιώτες που έτυχε να περνούν το απόγευμα της Κυριακής από το Δημοτικό Θέατρο. Μια 18μελής ορχήστρα είχε καταλάβει τον προαύλιο χώρο και επί περίπου μία ώρα, πλημμύρισε την ατμόσφαιρα με εξευγενισμένους ήχους από δημιουργίες μεγάλων μουσουργών, αλλά και δημιουργών σύγχρονων ρευμάτων.
Ήταν μία χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που δυστυχώς δεν έτυχε της ανάλογης προβολής, της Συμφωνικής Ορχήστρας του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά, η οποία εκτέλεσε έργα των Bach, Tchaikovsky, J. Strauss, J. Brahms, D. Shostakovich, Σκαλκώτα κ.ά.
Παρών στη συναυλία και ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Σταύρος Ελληνιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων, δήλωσε: " Στόχος μας είναι το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά να ξαναζήσει την αίγλη που γνώρισε από αρχής ιδρύσεώς του σε επίπεδο καλλιτεχνικό, μουσικό και πολιτιστικό. Σχεδιάζουμε δράσεις με στόχο τη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου μουσικής γνώσης με την πολύπλευρη μόρφωση και ανάπτυξη των νέων μουσικών".
Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου, με μεγάλη συμμετοχή δημοτών και επισκεπτών της πόλης.
Σήμερα το εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει
Για αύριο Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
>>>Θεατρική παράσταση «Ανθολογία» από το Μαύρο Θέατρο Πράγας. Πρόκειται για ένα σπονδυλωτό έργο που μας ταξιδεύει με επιλεγμένες σκηνές από τα αριστουργήματα της 53χρονης ιστορίας του Μαύρου Θεάτρου Srnec. Στην παράσταση αναδεικνύεται ο υπέροχα μαγικός και ανατρεπτικά ρομαντικός κόσμος του Jiri Srnec, του εμπνευστή του Μαύρου Θεάτρου της Πράγας και ιδρυτή του θιάσου BLACK THEATRE JIRI SRNEC. Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, Παραστάσεις: 10:00, 17:00 και 20:00.
>>>Χριστουγεννιάτικη παράσταση από τη μουσικοθεατρική Ομάδα FenArte. Πρόκειται για τη δραματοποιημένη διασκευή από το παιδικό εργαστήριο του βιβλίου του Αντώνη Παπαθεοδούλου «Αν ο Χριστός γεννιόταν σήμερα». Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά στις 20:00.
>>>Η χορωδία του Δημοτικού Ωδείου θα βάλει τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες στο πνεύμα των Χριστουγέννων με εορταστικές μελωδίες. Οδός Σωτήρος στις 18:00.
>>>Παράλληλα, αύριο οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του δήμου Πειραιά (11ος, 12ος, 13ος, 24ος) παρουσιάζουν παιδικές θεατρικές παραστάσεις, γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα.
>>>Επίσης, τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης (Β1, Β2, Ε3) θα ψάλλουν χριστουγεννιάτικους ύμνους και θα απαγγείλουν ποιήματα και διηγήματα στις εορταστικές τους εκδηλώσεις.


Ο δήμαρχος στις εκδηλώσεις 
των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης στον δήμαρχο Πειραιά, ο οποίος έδωσε το παρών στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστο Αγραπίδη.
Ο κ. Μώραλης αντάλλαξε ευχές με τα μέλη των Ε1, Γ2 και Ε2 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης και παρακολούθησε το εορταστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.


Με 6.500 δέματα αγάπης 
το “Χρόνια Πολλά” του Σεραφείμ
O σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, σήμερα στις 8:45 π.μ., στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου, θα προσφέρει περίπου 6.500 δέματα αγάπης, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους μας -Πειραιώτες και μη- οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα διαβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου